14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Home FKO 9 LCD

Caloriferul electric poate fi folosit atat ca principala sursa de incalzire, cat si ca sursa secundara. Important este, insa, modelul pentru care optam astfel incat acesta sa corespunda nevoilor noastre. In continuare, vom discuta despre caloriferul electric cu ulei Home FKO 9 LCD pentru a verifica daca esti si pe placul tau.

Home FKO 9 LCD are o putere maxima de 2000 W si este prevzut cu trei trepte de incalzire: 800 W, 1200 W si 2000 W. Dispune de 9 elementi.

Termostatul de camera iti va permite sa selectezi temperatura dorita, iar caloriferul in continuare o va mentine constanta. Atunci cand temperatura camerei scade sub nivelul dorit, aparatul va porni automat. Dupa ce temperatura a fost atinsa, acesta se va opri.

O functie important de amintit este tempporizatorul care iti va permite sa programezi atat ora de pornire, cat si cea de oprire, pentru maxim 24 de ore.

Este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii, iar in cazul in care s-ar rasturna, acesta se va decupla automat.

Poate fi mutat extrem de usor datorita rotilor si a manerelor din dotare.

Dimensiunile caloriferului sunt de 12.5 (24) x 63 x 44 cm si cantareste 10.8 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un calorifer cu care s-au imprietenit rapid si i-a ajutat foarte mult in sezonul rece. Sustin ca le-a incalzit destul de rapid si eficient incapere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluziii autor

Home FKO 9 LCD este un model foarte practic in orice locuinta, indiferent daca ai cauta o sursa principala sau doar o varianta de rezerva. Clientii pot confirma eficienta sa, iar aici gasesti o oferta de pret actualizata.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.5/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • temporizator
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *