27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Supra Oleo 2200 W

De aceasta data, iti facem cunostinta cu un model de calorifer cu totul deosebit care vine la pachet cu o eficeinta pe masura. Este vorba despre caloriferul electric Supra Oleo 2200 W care se deosebeste prin capacitatea impresionanta de a incalzi chiar si suprafete extinse, dar si calitatea oferita.

Supra Oleo 2200 W are o putere de 2200 W si trei trepte de putere: 1000 W, 1200 W si 2200 W. Este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 44 mp, deci va fi ideal si pentru incalzirea incaperilor de tip open space.

Acesta reuseste sa incalzeasca intreaga incapere fara a usca aerul.

Este prevazut cu termostat care iti permite setarea temperaturii dorite, iar in momentul in care temperatura camerei a scazut sub nivelul respectiv, caloriferul va incepe automat functionarea. Dupa ce temperatura dorita a fost atinsa, acesta se va opri.

Timer-ul este o functie extrem de importanta la acest calorifer, prin intermediul caruia vei putea programa timpul de functionare pana la 24 de ore.

De asemenea, ofera o foarte mare siguranta in utilizare fiind dotat cu protectie anti-inghet si termostat de siguranta.

Gratie manerului si a rotilor din dotare, va fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Masoara 48.2 cm latime, 62.7 cm inaltime si 23.5 cm adancime, avand o greutate de 13.2 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca au putut observa calitatea net superioara intre acest model si alte modele de calorifere clasice. Este foarte eficient, incalzeste extrem de bine, iar consumul este destul de mic. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Opteaza cu incredere pentru caloriferul electric Supra Oleo 2200 W care vine la pachet cu un design elegant si o eficienta pe masura. Din punctul meu de vedere, acesta este unul dintre cele mai performante si eficiente modele, ideal pentru a incalzi si suprafete mai mari. Aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.3/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • consum mic
  • potrivit pentru suprafete de pana la 44 mp
  • timer
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *