22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung HDC6145BX/BOL

Esti in cautarea unei hote, insa nu te-a convins nimic? Atunci trebuie sa afli mai multe detalii despre fiecare model, iar noi iti vom impartasi din experienta noastra cu fiecare produs. In continuare, vom realiza o prezentare ampla a ceea ce inseamna hota incorporabila decorativa Samsung HDC6145BX/BOL, astfel incat sa iti poti da seama daca ti se potriveste, sau nu.

Samsung HDC6145BX/BOL inregistreaza o capacitate minima de absorbtie de 194 mc/h si o capacitate maxima de 314 mc/h, dar si putere de 150 W. Datorita celor trei trepte de viteza vei reusi sa elimini rapid mirosurile rezultate in timpul gatitului si aburul.

Pentru o mai bune vizibilitate in timpul gatitului, hota a fost dotata cu lampa cu halogen. Asigura o lumina destul de puternica, contribuind astfel si la design-ul elegant.

Este echipata cu filtru din aluminiu, ce asigura o curatare extrem de facila, colectand toate particulele rezultate in timpul gatitului, pentru  o bucatarie curata si aerisita.

Diametrul bulanului este de 150 mm.

Hota Samsung HDC6145BX/BOL prezinta urmtoarele dimensiuni: 56 x 60 x 48.5 cm (l x L x A) si cantareste 10 kg.

Pareri de la clienti

Clientii o considera o hota cu absorbtie buna, silentioasa si aspect placut. De asemenea, au fost incantati de existenta celor trei trepte de viteza, foarte eficiciente. Vine la pachet cu filtr de carbon pentru a putea fi folosita si pe varianta de recirculare.


Concluzii autor

Samsung HDC6145BX/BOL este o hota foarte accesibila ca pret, silentioasa, ce functioneaza in parametrii optimi. Nu este un produs cu pretentii, insa ideea este sa isi faca treaba cum garanteaza, fiindca interesul tuturor este de a elimina eficient aburul si mirosurile nedorite. In plus, aici poti verifica o oferta de pret foarte accesibila.

8.5

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.5/10

Pret

8.6/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de viteza
  • filtru aluminiu
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *