14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Steinhaus PRO-HPC14

Aparatul de presiune Steinhaus PRO-HPC14 face parte din topul celor mai vandute astfel de aparate, iar acest aspect ne-a atras atentia catre el foarte mult. Chiar daca nu se gasesc foarte multe pareri despre marca Steinhaus, analizand istoricul sau, nu este de mirare ca se afla in top. Sa aflam mai multe detalii despre marca si produsul in sine!

Steinhaus figureaza la OSIM, drept parte din proprietatea companiei Dante International. Altfel spus, Steinhaus reprezinta marca propria a bine cunoscutului magazin eMAG. In general, aceste produse s-au remarcat prin raportul calitate/pret care este unul cat se poate de corect si avantajos.

Steinhaus PRO-HPC14 reprezinta unul dintre cele mai ieftine modele de aparate de spalat cu presiune, fiind prevazut cu un motor de 1400 W si o presiune de 11 Bar. Este ideal pentru curatarea pavahelor, masinii sau altor lucruri de acest gen.

Furtunul are o lungime de 5 metri, la care se adauga inca 5 metri ai cablului de alimentare, astfel ca, in final, rezulta o aria extinsa de actiune.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, aparatul detine strictul necesar. Astfel, este prevazut cu pistor de spalare, recipient pentru detergent si o lance multi-jet.

Este un aparat usor de manevrat avand un maner solid si suport pentru accesorii.

De asemenea, pompa de apa este realizata din aluminiu. Pentru a face o legatura astfel incat sa iti dai seama de calitate, trebuie mentionat ca cele mai bune aparate sunt prevazute cu pompa din alama, iar chinezariile slab calitative, prezinta pompa din plastic.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat cu care reusesc sa isi faca treaba foarte bine. avand o presiune rezonabila. Este usor de manevrat, iar raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Suntem de parere ca aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 este un aparat destul de convenabil, care desi nu face parte din topul celor mai performante, se incadreaza in topul celor mai vandute, fiindca ofera o calitate destul de buna, la un pret avantajos. Din punctul nostru de vedere, acest aparat este potrivit persoanelor nu foarte pretentioase, iti poti face treaba foarte bine cu el, iar pretul de achizie pe care il consideram foarte bun, il poti gasi aici.

Recenzii pe scurt: Steinhaus PRO-HPC14

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • pret avantajos
  • pompa apa din aluminiu
  • usor de manevrat

Argumente CONTRA

  • lipsa filtru apa
  • lipsa roti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *