15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Studio Casa Ronda este o hota ce poate fi incorporata foarte eusor in blatul mobilei de bucatarie, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati tot ceea ce va intereseaza despre produs!

Hota Studio Casa Ronda este prevazuta cu un design elegant, finisaje din bronz antichizat, fiind de culoare bej. Panoul de control este amplasat in partea frontala, fiind prevazut cu butoane de tip touch. De asemenea, dispune de iluminare cu LED 2 x 1.8 W, fiind incadrata in clasa de eficienta E.

Beneficiaza si doua filtre de grasime cu eficientga de retinere de clasa C. Acesta au rolul de a retine eficient particulele de grasime din aburi. Avantajul major al acestora se refera la faptul ca sunt lavabile, pot fi curatate chiar si in masina de spalat vase si nu va fi necesara inlocuirea lor periodica.

Hota dispune de un sistem deventilatie, cu ajutorul caruia vaporii sunt extrasi rapid, asigurand o aerisire optima. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior, prin intermediul unui tub cu diametrul de 120/150 mm. In timpul functionarii hotei, este esential sa asiguram  patrunderea fluxului de aer in interior, drept pentru care fie deschidem un geam, fie o usa. In cazul in care  nu facem acest lucru, atunci este posibil sa ii suprasolicitam motorul si nici hota sa nu ofere un randament bun.

In ceea ce priveste conducta de aer, este recomandata utilizarea unor tevi neteda. In cazul in care alegem recircularea in interior, atunci veti avea nevoie de doua filtre din carbune activ, care va netrualiza mirosurile neplacute. In aceasta situatie, motorul are protectie, iar in cazul inbacsirii filtrelor, acesta va fi oprit automat. In acest fel, va asigura o siguranta sporita in utilizare.

Cat despre consumul energetic, hota este incadrata in clasa de eficienta energetica E,  consumul anual fiind aproximat undeva la 120 kW. Motorul este prevazut cu o putere de 143 Wsi tehnologii de izolare fonic, astfel incat consumul energetic sa fie cat mai mic. Capacitatea minima de absorbtie este de 283 mc/h, in timp ce capacitatea maxima este de 472 mc/h. In principiu, face fata cu brio unor bucatarii de pana la 18 mp.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 60 dB, pe cea de-a doua  65 dB, iar pe cea de-a treia 69 dB.

Pareri de la clienti

Actualii cumparatori sunt de parere ca este o hota eficienta si recunosc ca primul lucru care i-a atras la ea a fost chiar design-ul. Arata bine, se descurca eficient, iar clientii sunt de parere ca este o achizitie reusita. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzii si Pareri

Studio Casa Ronda este o hota ce imbina foarte bine utilul cu placutul, adica partea functionala si cea estetica, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor. Este un produs de calitate, eficient, dar si usor de intretinut, motiv pentru care, din punctul meu de vedere, ar putea fi o achizitie reusita.

Review pe scurt: Studio Casa Ronda Bej

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Filtre lavabile
  • Recirculare aer

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *