27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Husqvarna Automower 305 este o masina electrica robotizata de tuns gazonul care va poate usura viata. V-ati fi gandit ca puteti avea un gazon perfect tuns fara macar sa depuneti vreun fel de efort?

Masina de tuns gazonul Husqvarna Automower 305 este un model care poate face fata unei suprafete cuprinse intre 350-1000 mp, fiind compact si usor de folosit. Poate trece foarte usor si peste pasaje inguste si pante de maxim 40%. Mai mult decat atat, este dotata cu temporizator meteo, senzor de inghet si Automower Connect@Home. Astfel, folosind telefonul si conectandu-va prin Bluetooth puteti controla aparatul mai usor. Veti putea primi notificari de stare, trimite comenzi de pornire si parcare sau puteit regla setarile de la distante de pana la 10 metri.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate la tuns, masina a fost setata pentru a trece automat modelul de tundere din modul aleatoriu in mod sistematic astfel incat sa poata trece peste trecerile inguste.

Temporizatorul permite reglarea duratei de lucru in functie de ritmul de crestere al gazonului, ceea ce inseamna ca maximizeaza timpul de cosit in perioadele de crestere intensa a ierbii. In plus, in sezonul insorit sau secetos ori mai tarziu, aparatul va petrece mai putin timp cosind, ceea ce conduce la o uzura mai redusa a gazonului si a masinii de tuns gazonul.

Firul de ghidare faca ce masina sa gaseasca drumul de intoarcere la statia de incarcare mai rapid, reducand timpul de cautarea mai ales in gradinile complexe. Statia de incarcare permita amplasarea flexibila, simplificand instalarea si asigurand fixarea optima de fiecare data. Mai mult decat atat, ajustarea inaltimii de taiere este usor de realizat, rotind un buton mare.

Poate functiona chiar si atunci cand ploua fiind poriectata sa functioneze corespunzator indiferent de conditiile climatice. Include si senzori de ridicare de pe sol sau daca se rastoarna, taierea oprindu-se imediat.

Aparatul atinge o viteza maxima de 9 km/h siofera 8 trepte de taiere. Dimensiunile acestuia sunt de 57 cm lungime, 43 cm latime si 25 cm inaltime, alaturi de o greutate de 9.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de tuns gazonul Husqvarna Automower 305 este un dispozitiv foarte practic si util pentru oricine locuieste la casa. Cumparatorii sunt foarte incantati de performantele acestuia si declara ca isi face treaba excelent. Taie foarte bine gazonul, se orienteaza excelent in spatiu si face fata diferitelor provocari, inclusiv celor meteo. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Husqvarna Automower 305

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • Reglare inaltime de taiere
  • Gestioneaza pante de maxim 40%
  • Control de pe telefon

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *