22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Midea Xtreme Save 12000 BTU AG1PRO-12NXD0 este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne pregatit sa ofere cel mai bun confort termic indiferent de sezon. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Midea Xtreme Save 12000 BTU AG1PRO-12NXD0  este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, putand face fata unei suprafete de pana la 23 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic scazut.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Include sistem de filtrare avansat cu filtru HEPA si filtru ionizator care purifica in totalitate aerul.

Tehnologia Wi-fi va permite sa controlati aparatul de aer conditionat direct de pe telefonul mobil chiar si atunci cand nu va aflati fizic la domiciliu.

Midea Xtreme Save 12000 BTU AG1PRO-12NXD0 include functia de racire, dar si alte functii utile. De pilda, functia de dezumidificare este ideala pentru a elimina umiditatea excesiva din locuinta care ar putea conduce la formarea mucegaiului. Functia timer permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite. Modul sleep previne modificarile bruste de temperatura si ofera un mod de operare silentios. Functia Follow me transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea principala. Functia auto-curatare mentine vaporizatorul uscat pentru a preveni formarea mucegaiului si a bacteirilor pe suprafata sa. Functia diagnoza inteligenta identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manualul cu instructiuni. Functia de racire rapida intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.

Unitatea interna masoara 83.6 cm lungime, 20.8 cm latime si 29.5 cm inaltime avand o greutate de 8.7 kg, iar unitatea externa masoara 72 cm lungime, 27 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.7 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Midea Xtreme Save 12000 BTU AG1PRO-12NXD0 este un aparat de aer conditionat modern care poate face fata cu succes oricarei situatii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si delcara ca este un aparat eficient, silentios si performant. Raceste rapid camera, functiile din dotare le acopera integral nevoile, iar aplicatia este usor de utilizat. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Midea Xtreme Save 12000 BTU AG1PRO-12NXD0

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functii moderne
  • Sistem de filtrare performant
  • Tehnologie Wi-fi
  • Silentios si economic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

1 thought on “Aparat de aer conditionat Midea Xtreme Save 12000 BTU, Wi-Fi, Clasa A++, Kit instalare inclus, Sistem dublu de filtrare, Smart Save Mode, Follow Me, AG1PRO-12NXD0, Alb | Review si Pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *