23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Xerox Phaser 3020

Cei de la Xerox ne propune o imprimanta potrivita pentru uz casnic, dar pe care as recomanda-o si micilor afaceri in cadrul carora volumului de lucru lunar nu ar depasi 1000 de pagini. Este vorba despre imprimanta laser monocrom  Xerox Phaser 3020, pe care o vom analiza in continuare.

Se remarca, in primul rand, prin design-ul compact, gandit special pentru utilizatorii individuali. Este usor de configurat, iar modul de utilizare este si el, deopotriva, foarte facil.

Poti aseza imprimanta oriunde doresti, gratie posibilitatii de a o conecta la Wi-fi. Prezinta o interfata foarte intuitiva astfel ca vei realiza foarte usor setarile dorite.

Functioneaza pe baza unui singur cartus all-in-one, pe care il vei inlocui foarte usor.

Presupune o viteza de imprimare de 20 ppm, reducand astfel timpul de asteptare.

Poti conecta atat laptopul, calculatorul, cat si telefonul sau tableta., chiar si in absenta retelei wireless.

Xerox Phaser 3020 are la baza un procesor puternic de 600 MHz si o memorie de 128 MB, astfel ca de fiecare data iti vei face treaba rapid si eficient.

Formantele de printare sunt de 76 x 127 mm sau 216 x 365 mm.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este o imprimanta destul de buna si foarte usor de instalat. Sunt incantati de faptul ca poate fi asezata oriunde si se pot conecta chiar si de pe telefonul mobil. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Vezi detalii si pret


Concluzii autor

Xerox Phaser 3020 este o imprimanta rezonabila, cu care iti poti face treaba fara probleme. Este mica, usor de instalat si poate fi accesibila si bugetelor mai restranse. Aici poti verifica o oferta de pret avantajoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *