24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Lada frigorifica Beko HS23753

Brand-ul nr.1 de aparate frigorifice din Europa de Vest va propune o noua lada frigorifica de ultima tehnologie si cu functii avansate, astfel incat alimentele voastre sa fie pastrate proaspete pentru o perioada mult mai mare de timp.

Avand o clasa energetica A++, Beko HS23753 consuma cu mai putin de pana la 29% energie fata de o lada frigorifica din clasa A+, ceea ce inseamna o economie substantiala la factura de energie electrica.

Volumul total net este de 350l, mai mult decat suficient pentru a pastra orice alimente doresti pe parcursul unui an, fara a fi nevoie sa umbli prea des la ele si este dotat cu o avertizare luminoasa care in cazul in care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este optima pentru alimente.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat aceasta lada frigorifica sunt de-a dreptul incantati de achizitia facuta si lauda modelul Beko HS23753, spunand ca isi merita banii, fiind silentioasa si incapatoare. Acestia o recomanda cu incredere si afirma ca nu veti fi dezamagiti!

Concluzii autor

Putem afirma ca Beko HS23753 este o lada frigorifica ce se merita achizitionata , putand sa profitati din plin de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. Raportul calitate pret este bun, avand in vedere ca vorbim de o lada frigorifica din gama pro, foarte buna si incapatoare.

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Calitate ridicata
  • Clasa A++
  • Capacitate 350l

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *