15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Congelator Star-Light CF-157AP

Ai nevoie de un congelator incapator la un pret foarte bun si cu o eficienta energetica buna? Star-Light CF-157AP este un congelator foarte bun, ce inregistreaza o capacitate de depozitare de pana la 157l, dispusa in 5 compartimente incapatoare, dintre care 3 rafturi glisante.

Cele 5 compartimente ale congelatorului sunt mai mult decat suficiente pentru a pastra o cantitate suficienta de alimente, facand astfel economie de timp pe parcursul anului.

Eficienta energetica este ridicata, aparatul frigorific Star-Light CF-157AP facand parte din clasa A+, ce va garanteaza ca puteti face economie de energie electrica cu pana la 20%, asigurand in acelasi timp o prospetime maxima a alimentelor.

Pareri de la clienti

Clientii au o parere foarte buna despre acest aparat Star-Light CF-157AP, afirmand ca ingheata foarte bine, fiind silentios in acelasi timp, ceea ce este un punct forte pentru un congelator. Marea majoritate a acestora lauda raportul calitate pret si produsele Star-Light, care sunt din ce in ce mai bune!

Concluzii autor

Congelatorul Star-Light CF-157AP este modelul potrivit pentru dvs, cele peste 70 de pareri ale clientilor care il folosesc vin sa intareasca acest lucru. Puteti sa profitati de oferta de pret si sa il achizitionati acum online, rapid si simplu!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Consum mic de energie
  • Raport calitate pret excelent
  • 3 rafturi glisante

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *