27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Review Star-Light CFM-249AP

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica cu o capacitate de congelare foarte mare, brandul Star-Light continuand cu succes pe aceasta linie a electrocasnicelor ieftine de o calitate buna, ce multumeste pe deplin consumatorul.

Volumul congelatorului este de 249l, ceea ce este mai mult decat generos pentru o cantitate mare de alimente iar autonomia fara curent este de 46 de ore, un punct forte al acestui aparat frigorific.

Eficienta energetica este una foarte buna, lada frigorifica Star-Light CFM-249AP incadrandu-se in clasa A+ si are un consum de 246kWh/an, adica 0,67/24 de ore.

Pareri de la clienti

Clientii declara despre Star-Light CFM-249AP ca este un model foarte reusit de lada frigorifica, fiind multumiti atat de silentiozitatea aparatului, cat si de modul in care se comporta si congeleaza alimentele, in special carnea.

Concluzii autor

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte avantajos, putem afirma faptul ca Star-Light CFM-249AP poate fi cumparata cu incredere, facandu-si cu succes treaba pentru care a fost conceputa de producator.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Capacitate congelare mare
  • Autonomie fara curent 46 de ore
  • Functie Super-Congelare
  • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *