14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light CFM-146AP

Va doriti o lada frigorifica ieftina, care sa faca fata cu brio oricarei provocari in materie de congelare? Modelul Star-Light CFM-146AP este exact ceea ce cautati, avand si un pret foarte bun, ce nu il veti gasi la nicio alta lada frigorifica de la branduri cunoscute.

Star-Light CFM-146AP pastreaza alimentele intacte pentru o perioada indelungata de timp, avand o capacitate de conservare de 146l, suficienta pentru orice locuinta. Nivelul de zgomot al acestui aparat frigorific este foarte scazut, de doar 41dB iar clasa de eficienta energetica A+ va asigura facturi mai mici, cu pana la 20% fata de aparatele frigorifice clasice.

In cazul penelor de curent, puteti sa stati linistiti deoarece lada frigorifica Star-Light CFM-146AP are o autonomie suficienta de pana la 35 de ore. Lada frigorifica este dotata cu roti de transport rezistente pentru a face manevrarea mai usoara, fara multe batai de cap si efort fizic.

Pareri de la clienti

Cei peste 100 de clienti care au cumparat lada frigorifica Star-Light CFM-146AP sunt pe deplin multumiti de modul in care aceasta functioneaza, precum si de raportul calitate pret. Acestia o lauda pentru faptul ca este silentioasa si ca nu consuma foarte multa energie electrica, ceea ce este un punct forte.

Concluzii autor

Consider ca aceasta lada frigorifica este excelenta din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului bun la care se gaseste, fiind in topul aparatelor frigorifice de tip lada in magazinul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *