27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Living Toledo

Iti doresti un living cat mai modern, insa nu ai gasit genul de mobila care sa fie pe gustul tau? Atunci iti recomandam sa afli mai multe detalii despre living-ul Toledo care reprezinta un model foarte interesant despre care vom discuta in cadrul acestui review.

Setul Toledo este realizat din pal de inalta calitate, iar cele doua culori – wenge si alb, formeaza un contrat foarte placut. Dimensiunile acestuia sunt de 276 x 180 x 40 cm, fiind gandit si proiectat foarte bine.

De asemenea, dispune de o compartimentare foarte interesanta si la interior, avand o vitrina destul de generoasa, unde vei avea loc sa iti depozitezi destul de multe obiecte. Central, poti aseza televizorul care se va incadra perfect.

Setul contine 4 copuri de mobilier, 3 dulapuri, 5 usi, 7 rafturi si 2 sertare.

Vine la pachet neasamblat, insa urmarind schita va fi destul de usor de montat.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest model de living este foarte interesant si, personal, sunt incantati de alegerea facuta. S-au descurcat destul de bine si la montaj urmarind schita cu atentie, avand in cutie toate suruburile si piesele de care au avut nevoie. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Living-ul Toledo este un model foarte interesant, pe care il poti alege pentru amenajarea unui living modern. Ofera, totodata, suficient de mult spatiu pentru depozitare, iar in general clientii au fost multumiti. Totodata, aici poti vedea o oferta de pret excelenta.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • design placut
  • spatiu mare de depozitare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *