16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Green Future Lavanda Therapy 160×200 cm

Te gandesti sa iti schimbi vechea saltea si inca nu te-ai hotarat asupra unui model? Inainte de a lua orice decizie, te invitam sa afli mai multe detalii despre salteaua Green Future Lavanda Therapy, despre care vom discuta in continuare mai multe detalii.

Acest model de saltea a fost conceput din materiale de inalta calitate, care sa ofera o rezistenta excelent in timp. La baza, se afla spuma elastica Green Form HD ce prezinta celulatie deschisa pentru a asigura o pozitie cat mai corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului. In plus, nu te vei mai trezi cu dureri de spate dimineata.

Tesatura saltelei este fabricata din fibre moi si uleiuri esentiale de lavanda, fiind matlasata pe partea superioara cu 2 cm de spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel. Acest strat reactioneaza eficient la caldura corporala produsa, eliminand si punctele de stres pentru ca muschii sa fie relaxati. In acest mod, este asigurat si o circulatie buna a sangelui.

Totodata, capsulele cu ulei de lavanda au si efecte anti-stres si anti-anxietate, pe care specialistii le recomanda pentru tratarea insomniilor.

In acelasi timp, lavanda prezinta si proprietati antibacteriene si anti-inflamatoare, iar alaturi de stratul de memory, temperatura ridicata va fi diminuata, asigurand confortul termic.

Salteaua poate fi folosita pe ambele parti, prezentand fermitati diferite. O partea este foarte ferma fiind realizata din strat din fibre naturale de bumbac, iar pe cealalta parte un strat de 2 cm din memory cu particule racoroase Arctic Gel.

Pentru a reveni la forma initiala, salteaua are nevoie de 72 de ore.

Masoara 160 x 200 cm, anva o inaltime de 18 cm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca este o saltea foarte buna, pe care se odihnesc foarte bine. Sustin ca nu este nici moale, nici tare, iar corpul este sustinut foarte bine. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Poti alege cu incredere salteaua Green Future Lavanda Therapy, fiind un model confortabil, realizat din materiale calitative, de care clientii au fost foarte multumiti. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila, iar aici poti verifica oferta curenta.

Pareri pe scurt: Green Future Lavanda Therapy 160x200 cm

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • capsule din ulei esential de lavanda
  • confortabila
  • rezistenta
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *