16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Masa cafea Cazibe

Iti prezentam o masa de cafea absolut deosebita, foarte practica si utila – masa de cafea multifunctionala Cazibe. Este un model ceva mai diferit fata de restul meselor cu care ne-am obisnuit si care, in linii mari, urmaresc tiparul clasic.

Este realizata din PAL si este prevazuta cu un design absolut elegant. Fiind alba se va asorta foarte usor cu restul pieselor de mobilier.

Un aspect foarte itneresant la ea se refera la faptul ca este multifunctionala si prezinta suficient de mult spatiu pentru depozitare. Este un avantaj pe care nu l-am vazut la foarte Masa Cazibe albmulte modele, ceea ce este de apreciat.

Dimensiunile acesteia sunt de 70 x 120 x 31 cm (l x L x H), astfel ca fiind destul de voluminoasa va fi mai dificil de mutat pe covor.

Produsul vine demontat, iar montajul il vei realiza pe baza schitei din pachet.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au fost foarte multumiti de acest produs si au declarat ca arata absolut incantator. De asemenea, sustin ca urmarind schita primite si cu ajutorul unei surubelnite in cruce, au reusit sa monteze destul de usor masa. Considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Masa de cafea multifunctionala Cazibe este un model foarte frumos si elegant pe care il recomand cu toata increderea. Poate avea functionalitati multiple de la masa de cafea, la masa pentru laptop si prezinta si spatiu de depozitare suficient de generos. Aici poti verifica o oferta de pret rezonabila.

9.3

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • multifunctioanala
  • spatiu de depozitare
  • montaj relativ usor

Argumente CONTRA

  • se muta mai greu pe covor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *