22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Masa Mappy 2 in 1 pentru bebelusi este un produs foarte util mai ales pentru proaspetele mamici, ce vine la pachet cu un pret foarte atractiv. In plus, design-ul este unul foarte dragut ce se va integra perfect in camera celui mic.

Acest produs este foarte practic, fiindca indeplineste doua scopuri: te va ajuta sa il infasori rapid pe cel mic si ii vei putea face baita in cada speciala. Cadita este relativ spatioasa pentru un bebelus avand suport unde poti aseza accesoriile de baie.

Masuta se poate plia foarte usor pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Produsul prezinta sistem de blocare atunci cand capacul este ridicat, tocmai pentru a evita inchiderea accidentala si in cidentele nedorite.

Cadrul este realizat din aluminiu usor si destul de rezistent. Producatorii recomanda masuta pentru copii de pana la 11 kg.

De asemenea, apreciez la acest produs si etajerele pentru depozitarea accesoriilor care sunt foarte practice si poti avea totul la indemana oricand.

Dimensiunile produsului sunt de 85 cm lungime, 92 cm inaltime si 70 cm latime, avand o greutate de 9 kg.

Pareri de la clienti

In general, cumparatorii sustin ca este un produs decent, cu care isi fac treaba eficient. Avand in vedere pretul de achizitie nu s-au asteptat la calitate premium, iar imediat ce l-au primit au declarat ca este exact ceea ce se asteptau. Sustin ca este destul de stabil, rafturile din plastic sunt foarte utile, iar montajul foarte rapid. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Masa Mappy 2 in 1 este un produs rezonabil, iar daca il analizez si din perspectiva pretului, consider ca este avantajos. Pentru cei care au un bebelus mic isi pot face treaba fara probleme cu ea, ceea ce este cel mai important.

Recenzii pe scurt: Masa Mappy 2 in 1

8.6

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.5/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Cadita inclusa
  • Spatii de depozitare
  • Masa se pliaza
  • Usor de montat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *