14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

MYRIA MY1025SV este un frigider mic al carui principal avantaj se refera la faptul ca ocupa foarte putin spatiu, iar mai mult decat atat, beneficiaza si de un design foarte placut. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru spatii restranse cum ar fi camere de camin, de hotel sau pensiuni.

Frigiderul MYRIA MY1025SV este prevazut cu o capacitate de 43 de litri, suficienta pentru a depozita la rece cateva doze de bauturi racoritoare, sticle cu apa, fructe, legume si alte alimente de mici dimensiuni.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce presupune un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza acest consum undeva la doar 105 kWh/an.

Usa aparatului poate fi montata pe ce parte doresti, fiindca este reversibila.Aceasta dispune de maner integrat care, din punctul meu de vedere, ii ofera un plus de eleganta. De asemenea, este un frigider minibar foarte silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 42 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 52 x 46.5 x 52 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest produs si sustin ca este o alternativa foarte practica in multe situatii. Cei mai multi l-au achizitionat pentru a il folosi in garaj, la birou si chiar si in vacante. Avand in vedere scopul pentru care a fost achizitionat, sunt multumiti de alegerea facuta si cosnidera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Daca esti in cautarea unui frigider minibar, MYRIA MY1025SV ar putea fi o alternativa avantajoasa. Vine la pachet cu un pret mic, un design placut si un mod de functionare silentios, pe care actualii cumparatori le-au apreciat foarte mult.

Review pe scurt: MYRIA MY1025SV

9

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Dimensiuni reduse
  • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *