27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Review Bosch MFW45020

Masina de tocat carne Bosch MFW45020 este o solutie puternica si fiabila pentru a avea mereu o carne proaspata pentru mancarea gatita, fie ca este vorba de ardei umpluti, chiftele delicioase sau carnati. Datorita motorului puternic de 1600W cu care este dotata, masina Bosch MFW45020 are o capacitate de procesare a carnii de pana la 2.7 kg/minut.

Accesoriile care vin la pachet cu modelul Bosch MFW45020 sunt urmatoarele: accesoriu pentru carnati, accesoriu de impingere carne, accesoriu pentru Kibbeh, tava de alimentare, accesoriu pentru  kebbe si un accesoriu pentru impingerea carnii.

Bosch MFW45020 dispune de un spatiu special pentru a depozita cablurile, discurile si accesoriile pentru preparareasi a carnatilor.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca acum pot fi siguri de calitatea carnii tocate, atat din punct de vedere al prospetimii cat si al raportului carne-grasime pe care o pot realiza singuri. Deasemenea, acestia se declara incantati de pretul mic pe care l-au platit, avand in vedere de faptul ca vorbim de o masina de tocat Bosch, brand cunoscut pentru calitatea inalta produselor sale.

Concluzii autor

Personal consider ca va fi o achizitie foarte buna, avand in vedere ca pretul este ok si calitatea este foarte buna, atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si  calitatea carnii rezultate in urma tocarii. Prin urmare, putem afirma ca raportul calitate-pret este excelent.

Pareri pe scurt: Bosch MFW45020

0

Calitate

0.0/10

Fiabilitate

0.0/10

Pret

0.0/10

Design

0.0/10

Argumente PRO

  • Motor puternic 1600W
  • Aplicabilitate diversa
  • Design placut
  • Accesorii diverse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *