27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Boxa portabila Akai SS023A-X10

Akai SS023A-X10 reprezinta una dintre cele mai vandute boxe portabile active, ce va ofera garantia distractiei oriunde v-ati afla, fiind potrivita atat pentru karaoke datorita microfonului wireless cu care este dotata, cat si pentru ascultat muzica, avand posibilitatea sa o conectati prin bluetooth la orice dispozitiv modern cum ar fi laptop, telefon, tableta, MP3, MP4, DVD etc.

Boxa portabila Akai SS023A-X10 mai prezinta si o mufa pentru pian sau chitara electrice, porturi USB si o mufa Jack de 3, 5 mm, astfel ca aplicabilitatea acestei boxe portabile poate fi diversa. Puterea de 50 RMS W va garanteaza o calitate inalta a sunetelor si un bass puternic, boxa fiind ideala atat pentru iesiri la iarba verde, cat si conferinte sau prezentari in sali de prezentare, atunci cand aveti de tinut un discurs sau cand doresti sa te distrezi la karaoke, cu ajutorului microfonului wireless.

Pareri de la clienti

Clientii o adora pur si simplu, afirmand despre boxa Akai SS023A-X10 ca scoate sunete precum una profesionala si ca pretul platit este corect, asteptarile fiind indeplinite. Deasemenea o lauda datorita aplicabilitatii multiple a boxei, folosind-o atat la iarba verde, in apartament sau la karaoke.

Concluzii autor

Putem afirma ca Akai SS023A-X10 este tot ceea ce va trebuie pentru distractie maxim, facand fata tuturor pretentiilor datorita sunetelor de inalta calitate si a bass-ului puternic. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat corect si nu ne ramane decat sa va dorim distractie placuta cu noua boxa portabila pe care o veti achizitiona.

Opinii pe scurt: Boxa portabila Akai SS023A-X10

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Sunete inalte
  • Bass puternic
  • Microfon Wireless
  • Tehnologie bluetooth

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *