27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Masina de tocat Zelmer ZMM5580W

Masina de tocat Zelmer ZMM5580W este un dispozitiv multifunctional pentru bucatarii amatori, care poate fi folosit cu succes pentru radere & feliere, ca si storcator de citrice, storcator rosii si moara pentru cereale sau boabe de cafea.

Zelmer ZMM5580W dispune de o putere maxima de tocare de 2000W, motorul puternic garantand o capacitate de tocare a alimentelor de pana la  2.5 kg/min fara probleme.

Datorita accesoriilor multiple cu care masina de tocat Zelmer ZMM5580W este dotata, poate fi folosita pe post de storcator de rosii, storcator de citrice, moara de cafea sau feliator de legume. Mai vine la pachet si cu un accesoriu de umplere a carnatilor, foarte util atunci cand doresti sa iti prepari singuri carnati deliciosi si sanatosi.

Motorul masinii Zelmer ZMM5580W este protejat de un cuplaj de siguranta, special gandit pentru momente in care masina este supraincarcata. Acesta se va distruge automat iar motorul va ramane intact, putand sa inlocuiti cuplajul de siguranta simplu si rapid.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest model de masina de tocat multifunctionala sunt foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o, fiind foarte utila in bucatarie in orice conditii si pentru orice tipuri de alimente, fie ca vrei sa o folosesti ca si storcator de rosii, de citrice sau pentru a toca carnea, avand posibilitatea sa faceti chiar si carnati.

Concluzii autor

Personal consider ca Zelmer ZMM5580W este o masina de tocat ce merita incercata, produsele acestui brand fiind excelente, atat din punct de vedere al aplicabilitatii, cat si al calitatii materialelor si fiabilitatii aparatelor. Puteti sa profitati de oferta si sa o achizitionati la un pret redus aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Storcator rosii
  • Storcator citrice
  • Razuire si feliere
  • Accesoriu carnati
  • Protectie motor

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *