24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Masina de tocat Zelmer ZMM4282W

Zelmer ZMM4282W este o masina de tocat care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, functiile si accesoriile multiple fiind de mare ajutor in orice situatie pentru bucatarii amatori.

Avand o putere de 1900W, masina de tocat Zelmer ZMM4282W este perfecta pentru a tocat rapid si usor orice tip de aliment, fie ca vorbim de carne sau fructe si legume, folosindu-va de accesoriile speciale care fac din acest model un multifunctional de succes.

Zelmer ZMM4282W are o capacitate de tocare de pana la 2.5kg/min3 discuri de macinare fabricate din inox de dimensiuni diferite (2.7,4, 8 mm) si un cutit cu 2 fete inox pentru a prelungi durata de utilizare si performantele masinii de tocat.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de raportul calitate-pret al acestui model de masina de tocat, Zelmer dovedind inca odata ca se gandeste in primul rand la client. Masina de tocat este exact ceea ce aveti nevoie in bucatarie dvs, fara sa regretati niciun moment alegerea facuta.

Concluzii autor

Personal consider ca va fi o alegere buna, avand posibilitatea sa o folositi pentru a pregati carnea tocata la dvs in casa, pentru a face carnati sau pentru a stoarce rosii. In acest mod puteti sa va asigurati o mancare proaspata si sanatoasa!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Putere 1900W
  • Accesorii rosii, carnati
  • Protectie motor
  • Site si discuri din inox

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *