15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Mappy, Aero Red Cod

Masinuta electrica Aero Red Cod este o decapotabila sport cu aere clasice, disponibila in patru variante de culori(rosu, alb- negru, galben si portocaliu), avand posibilitatea astfel sa ii oferiti copilului dvs clipe de neuitat si momente unice in viata. Astfel, copilul tau isi va indeplini visul de a fi pilot inca de la cea mai mica varsta, masina fiind recomandata pentru cei mici cu varsta intre 3-8 ani.

In situatia in care cel mic nu se descurca singur sa conduca aceasta masinuta electrica, telecomanda din dotare va ajuta sa o controlati de la distanta pentru toate manevrele posibile, cat si pentru viraje.

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red Cod prezinta de doua motoare independente puternice de 6V/4Ah (total 12V/8Ah), dispuse fiecare pe cate o roata din spatele masinutei. Aceasta se poate deplasa inainte sau inapoi, avand doua viteze de deplasare de 1,5km/h si respectiv 3.5km/h iar dvs aveti posibilitatea sa o controlati de la distanta cu ajutorul telecomenzii radio. Durata de incarcare completa a bateriei este de 2h, ceea ce reprezinta un punct forte al acestui model de masina electrica.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest produs se declara super incantati de momentele placute si bucuria pe care o pot oferi celor mici, afirmand ca acestia sunt pur si simplu fascinati de faptul ca pot conduce singuri. Deasemenea, acestia sunt multumiti de raportul calitate-pret, de faptul ca se asambleaza usor si ca autonomia masinutei electrice este de pana la 3 km.

Concluzii autor

Personal consider ca este o achizitie de urmarit daca aveti copii mici, destinata atat baietilor cat si fetitelor, daca doriti sa le descoperiti talentul de sofer inca de mici. Traim intr-o lume in care masina este indispensabila iar pasiunea pentru sofat trebuie sa fie antrenata inca de la cele mai fragede varste.

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.1/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Incarcare completa baterie in 2 ore
  • Autonomie 3km
  • Raport calitate-pret bun
  • Telecomanda radio

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *