27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Elisea

Fara doar si poate, patul Elisea reprezinta unul dintre cele mai elegante modele, fiind intr-adevar deosebit din punct de vedere estetic. Din aceasta perspectiva, merita toata cuvintele de lauda, dar haideti sa vedem si din punct de vedere functional ce putem spune despre el.

Face parte din gama paturilor matrimoniale, fiind tapitate cu piele ecologica. Tetiera este decorata cu pietre – cristale, iar rezultatul putem spune ca este unul spectaculos.

Este prevazut cu suport de saltea din leaturi de lemn.

Dimensiunile acestuia sunt de 125 x 220 x 170 cm (H x L x A) si este compatibil cu saltele de dimensiunile 160 x 200 cm, modelele le poti vedea aici. 

Produsul va fi livrat demontat, insa vei primi instructiunile si va fi destul de usor de ansamblat, deci nu vei avea de ce sa iti faci griji din aceasta perspectiva.

Acest model de pat nu este prevazut cu lada de depozitare.

Pareri de la clienti

Clientii sunt absolut incantati de acest model de pat de care s-au indragostit la prima vedere. Si nu este de mirare, fiindca design-ul este cu totul aparte si nu il gasesti la orice model de pat. Tetiera este pe cat de interesanta, pe atat de comoda, iar cumparatorii apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Patul Elisea este un model cu totul deosebit, care i-a fascinat pur si simplu pe cumparatori. Venind demontat, utilizatorii au primit manualul de instructiuni si s-au descurcat destul de bine sa il monteze. Aici poti verifica si tu o oferta de pret foarte buna pentru acest model.

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • tetiera comoda
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *