15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

 Bosch PFS 3000-2

Sistem de pulverizare vopsea Bosch PFS 3000-2 este unul foarte versatil, permitand o pulverizare extrem de simpla cu toate tipurile de vopsea, de la cele pentru pereti pana la lacuri sau lazuri, acest lucru fiind posibil datorita tehnologiei AllPaint. Astfel mesterul din tine se poate descurca foarte usor in orice situatie, aparatul de vopsit facand fata cu brio oricarei provocari datorita puterii de 650W.

Bosch PFS 3000-2 este dotat cu un sistem SDS ce va permite o umplere rapida a rezervorului de vopsea, precum si o curatare facila a acestuia, fara prea multe batai de cap.

Rezervorul de vopsea ConstantFeed al sistemului de pulverizare fina va garanteaza o alimentare constanta si uniforma a debitului, chiar si in cele mai grele conditii, atunci cand lucrati deasupra capului sau la nivelul solului, acest lucru fiind extrem de important daca ne dorim ca rezultatul final sa fie impecabil. Capacitatea rezervorului este de 1000ml iar debitul de vopsit este de 300ml/min, ceea ce reprezinta un punct forte al acestui sistem de pulverizare al vopselii.

Sistemul de pulverizare vopsea Bosch PFS 3000-2 vine la pachet cu urmatoarele accesorii:

  • duza pentru vopsele email si lazuri (gri);
  • duza pentru vopsele de perete (alba);
  • filtru vopsea;
  • perie de curatare;
  • chinga;
  • recipient pentru vopsea de 1000 ml cu capac

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest aparat de vopsit se declara incantati de achizitia facuta si nu regreta niciun moment alegerea acestui model. Acestia sunt fascinati de cat de rapid pot vopsi, fie garduri din lemn sau pereti la interior, in cateva minute terminand toata lucrare.

Concluzii autor

Putem spune, deci, ca sistemul de pulverizare vopsea Bosch PFS 3000-2 este unul de top, ce merita achizitionat atunci cand vrei sa vopsesti singur la interior sau prin curte, fara a mai cheltui o groaza de bani pe mesteri. Pretul poate sa para putin mare, insa avand in vedere calitatile acestui aparat, consideram ca raportul calitate-pret este unul mai mult decat corect si ca nu veti gresi daca il veti alege.

Recenzii pe scurt: Bosch PFS 3000-2

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.1/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Putere 650W
  • Aplicabilitate multipla
  • debit 300ml/min
  • AllPaint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *