16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 140 x 190 cm

Calitatea somnului depinde, in cea mai mare masura, de salteaua pe care te odihnesti. Astfel, recomandarea noastra este sa te orientezi catre o saltea cat mai comoda care sa iti asigure o pozitie cat mai corecta a corpului, in timpul somnului. Iti facem cunostinta cu salteaua superortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 140 x 190 cm despre care vei afla tot ceea ce te intereseaza in continuare.

Salteaua Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera prezinta o tesatura foarte placuta la atingere si moale. Aceasta este tratata cu microcapsule de Aloe Vera, ce joaca un rol important in lupta impotriva bacteriilor. Totodata, calmeaza si mentine pielea proaspata.

Poate fi intoarsa de pe o parte pe alta foarte usor, pentru ca dispune de manere special gandit ein acest sens. Banda tridimensionala permite o aerisire foarte buna a saltelei pentru a nu permite aderarii bacteriilor sau formarii mucegaiului. Este recomandat sa evitati scurgerea lichidelor pe suprafata sa si totodata, consider ca ar fi eficienta si o husa pentru a fi protejata.

Salteaua Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 140 x 190 cm vizeaza si scaderea temperaturii cu pana la 3-4 grade Celsius, fapt ce se datoreaza stratului Memory Foam cu insertii de gel.  In acelasi timp, este asigurata o temperatura uniforma pe intreaga suprafata a saltelei, ceea ce iti asigura un somn cat mai linistit.

Mai mult decat atat, aceasta saltea asigura si o pozitie corecta a coloanei vertebrale si o buna circulatie a sangelui. Astfel, nu vei mai avea probleme cu spatele si nici nu vei mai prezenta dureri.

Punctele de stres din zona umerilor, coatelor si genunchilor vor fi reduse, iar indiferent de pozitia de somn, ca este pe spate, stomac sau lateral, vei dormi confortabil.

Salteaua se intretine foarte usor, fiind necesara doar aspirarea sa periodica. Trebuie evitati detergentii de curatare lichizi.

Salteaua vine rulata, motiv pentru care va fi nevoie sa astepti 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 x 190 cm.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aceasta saltea este foarte comoda si intr-adevar nu au mai avut probleme cu spatele. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Consider ca salteaua Medical Bio Memory este o achizitie excelenta, oferind confortul dorit si, cel mai important, asigura o pozitie corecta a corpului in timpul somnului. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret cat se poate de buna pe care o poti verifica aici.

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • microcapsule de Aloe Vera
  • ferma
  • comoda
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *