15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Saltex 160×200 cm

Pe principiul produs pentru orice buzunar, merge si salteaua super ortopedica Saltex 160×200 cm, despre care ne-am propus sa clarificam toate detaliile.

Aceasta saltea are la baza arcuri tip Bonell realizate din otel carbon de 2.2 mm. Pentru a creste rigiditatea saltelei, au fost introduse intre 4 randuri de arcuri, o fasaie de spuma poliuretanica.

Patul de arcuri este invlit cu un strat de pasla dura, peste care a fost adaugata vatelina, T.N.T. si poliuretan.

Suprafata exterioara este matlasata in totalitate, insa pe laterale se afla cate un buton de aerisire, fiind confectionata din stofa tip jakard.

Salteaua prezinta doua fete – una de vara si una de iarna. Recomandarea noastra este, insa, sa schimbi regulat fetele, inclusiv partea superioara, cu cea inferioara. In acest mod, asiguri o uzura uniforma.

Greutatea maxima pe care o suporta aceasta saltea este de 100 kg/persoana.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 x 200 cm, cu o inaltime de 20 cm.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este o saltea rezonabila, destul de confortabila. Au fost si situatii in care salteaua s-a lasat pe o parte, de aceea recomandam schimbarea partilor, macar o data la trei luni, daca nu, chiar mai des.


Concluzii autor

Salteaua Saltex 160×200 cm este un model ieftin si foarte practic, prevazut cu arcuri. In principiu, nu este o saltea de inalta calitate si nici nu cred ca v-ati asteptat la acest lucru. Insa, pentru a ii prelungi durata de viata, incercati cat mai des sa schimbati fetele si partile, pentru a se uza uniform. Aici gasiti si o oferta de pret foarte accesibila!

Pareri pe scurt: Saltea Saltex

8.3

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

7.7/10

Pret

8.8/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • sistem de aerisire

Argumente CONTRA

  • daca nu este intoarsa constant, poate face gaura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *