27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Review Medisana BU 510

Medisana BU 510 este un tensiometru electric de brat foarte bun despre care am ales sa discutam in cadrul acestui material. Prezinta o manseta lata si foarte mare pentru o circumferinta a bratului cuprinsa intre 22 si 36 cm.

Pentru a fi citit foarte usor, producatorii s-au gandit sa mareasca afisajul electric, afisand cifre foarte mari de pana la 22 mm.

Se amplaseaza in partea superioara a bratului si poate fi folosita de 2 utilizatori, in timp ce functia de memorare automata permite salvarea a 90 de valori ale tensiunii, pentru a putea face comparatii.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare la sistolice, diasistolica, data si ora.

De asemenea, tensiometrul Medisana BU 510 calculeaza valoarea medie a a datelor pe care le-ai salvat. Este un aparat certificat in conformitate cu Directive Dispozitivelor Medicale MDD.

Masoara 13 x 10.9 x 6 cm si are o greutate de 0.254 kg. Vine la pachet cu husa unde il poti depozita.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au o parere foarte buna despre acest tensiometru si au declarat ca este foarte usor de utilizat. De asemenea, au remarcat ca indica foarte bine tensiunea arteriala si nu au ce sa ii reproseze. Se descurca de minune si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tensiometrul Medisana BU 510 este un aparat de calitate, pe care il recomand cu toata increderea. Indica foarte precis tensiunea arteriala si au fost facute comparatii cu alte tensiometre chiar si din cabinetele medicale, iar valorile au corespuns. In plus, aici gasesti produsul la un pret rezonabil.

7.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • foarte precis
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *