24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine – SKCF3 este un aspirator foarte bun ce va constitui, cu siguranta, un ajutor important in locuinta in vederea aspirarii prafului si a murdariei din covor, de sub mobila, din canapele si nu numai. Cu siguranta, se diferentiaza de majoritatea modelelor de pe piata, iar din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut.

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine – SKCF3 nu prezinta sac, ceea ce constituie un mare avantaj. Clasicul sac in care este colectata murdaria este inclouit de un recipient foarte practic ce ofera o capacitate de 2 litri. Dupa ce ai terminat sesiunea de aspirat, va trebui sa detasezi recipientul, sa arunci murdaria, dupa care il poti atasa inapoi. Este suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea activitatii pentru a arunca murdaria.

Este un aspirator foarte puternic, iar performantele la aspirare sunt imbunatatite si datorita tehnologiei Vortex ce produce o viteza mare a debitului, de peste 100 km/h, fiind capabil sa aspire chiar si cele mai fine particule de praf, indiferent de suprafata. De asemenea, se descurca excelent si in colectarea parului provenit de la animalele de companie.

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine – SKCF3 este prevazut cu 4 roti ce se pot pivota pana la un unghi de 360 de grade, oferind o flexibilitate si o mobilitate foarte buna aparatului. Senzorii inovatori din dotare au capacitatea de a masura debitul de aer al filtrului de particule fine de praf, activand in mod automat functia ComfortClean. Pentru finalizarea intregului proces, aparatul se va opri pret de 20 de secunde. In plus, aceasta functie poate fi activata si manual in cazul in care doriti.

FIltrul HEPA AirClean asigura un aer mai curat in incapere. Practic, acesta va retine in interiorul sau toate particulele de praf, iar aerul eliminata va fi mai curat. Totodata, printre accesoriile din dotare se numara duza pentru tapiterii, duza pentru spatii inguste, peria pentru praf, peria pentru parchet.

Cablul de alimentare are o lungime de 7.5 metri, astfel ca raza de operare ajunge pana la 11 metri.

Nivelul de zgomot produs in timpul functionarii este de 76 dB, un nivel rezonabil, ceea ce inseamna ca poti porni aparatul chiar si seara fiindca nu iti vei deranja vecinii.

Pareri de la clienti

Persoanele care deja au achizitionat produsul sustin ca isi face treaba excelent, este foarte puternic si, contrar asteptarilor, silentios. Scoate foarte bine praful si parul de animale din canapele si saltele, iar accesoriile din dotare sunt foarte practice si utile. In ansamblu, sunt foarte incantati de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine – SKCF3 este un aspirator eficient prevazut cu o putere mare si accesorii suficient de diversificate pentru a face fata oricaror tipuri de suprafete si murdarii. Este un produs de inalta calitate, pe care il recomand cu toata increderea si chiar daca pretul este ceva mai mare comparativ cu alte modele, chiar cred ca merita pana la ultimul banut.

Review pe scurt: Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine - SKCF3

9.8

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.4/10

Design

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare
  • Fara sac
  • Functionare silentioasa
  • Accesorii diverse

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *