22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light CTF-915BL este o cafetiera foarte accesibila ca pret ce poate fi folosita atat acasa, cat si la birou. Presupune un mod de functionare simplu, fiind un produs usor de intretinut.

Cafetiera Star-Light CTF-915BL este prevazuta cu un design modern avand o carcasa argintie in combinatie cu negru. In partea de jos, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Interfata acestuia este una cat se poate de prietenoasa si intuitiva.

Cafetiera prezinta o putere de 900 W si detine in dotare un recipient ce ofera o capacitate de 1.5 litri. Poti adauga exact cata apa ai nevoie cu ajutorul indicatorului de nivel al apei.

Functia Timer iti permite presetarea activitatii aparatului pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora convenabila pentru tine. La final, daca uiti sa opresti aparatul, acesta se va opri in mod automat. In plus, nefiind un aparat mare si voluminos, ii vei gasi rapid locul fara sa ocupe mult spatiu.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest produs si sustin ca se descurca mai bine chiar si decat s-ar fi asteptat. In plus, este foarte usor de folosit de catre oricine si se curata rapid. Sunt de parere ca merita achizitionat si considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Concluzii autor

Star-Light CTF-915BL este un aparat mic si practic, o solutie eficienta atat acasa, cat si la birou. Functioneaza in parametrii optimi si poate fi o alternativa de luat in calcul pe care o recomand cu incredere.

Pareri pe scurt: Star-Light CTF-915BL

9.4

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Timer
  • Nu ocupa mult spatiu

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *