22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Omron M7 Intelli IT

Tensiometru electronic de brat Omron M7 Intelli IT este un aparat validat clinic ce va ofera precizie si repetabilitate deosebite, fiind testat de institute specializate si medici acreditati din intreaga lume.

Este dotat cu tehnologie INTELLISENSE™ de ultima generatie ce va asigura o determinare precisa si confortabila a presiunii arteriale, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarei persoane.

Omron M7 Intelli IT dispune de un indicator luminos ce va indica infasurarea corecta a mansetei pe brat si un led de alertare in cazul hipertensiunii.

Capacitatea de memorie este de pana la 100 de determinari pentru fiecare persoana in parte, ceea ce reprezinta un mare plus, avand posibilitatea sa va consultati istoricul in orice moment. Circumferinta mansetei este de 22-42 de cm, aparatul dispunand de o functie de conectare la smartphone prin intermediul aplicatiei Omron Connect, avand nevoie de un telefon cu minim Android 4.4 sau IOS 8.2.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest tensiometru electronic de brat sunt incantati de modul in care acesta se prezinta, precum si de raportul calitate-pret excelent. Are numai recenzii pozitive si note foarte mari, ceea ce il recomanda din plin pentru a fi achizitionat.

Concluzii autor

Consider ca este un aparat util in fiecare casa, indiferent de varsta pe care o aveti. In zilele noastre este necesar un astfel de aparat de masurat tensiunea. Puteti sa il achizitionati la un pret bun de aici!

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Functii diverse si utile
  • Memorie 100 determinari/utilizator
  • Bluetooh

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *