27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Senci SC-1250E

Generator de curent Senci SC-1250E este proiectat special pentru uz casnic sau comercial, dezvoltant pana la 1.0 cu ajutorul unui motor pe benzina in 4 timpi de 3cp (98cc).

Dispune de un rezervor de 6 litri de benzina, ce asigura o autonomie de pana la 12,5 ore, la o sarcina de pana la 50%.

Are inclus in pachet AVR, un regulator de tensiune electric care protejeaza aparatele electronice de fluctuatiile de tensiune. Mai prezinta protectie la suprasarcina, generatorul oprindu-se automat pentru a se evita eventualele avarii.

Senci SC-1250E prezinta un senzor de ulei cu avertizare luminoasa, ce opreste automat motorul. Greutatea reduse si dimensiunile compacte fac din acest generator unul portabil, pe care il puteti utiliza oriunde aveti nevoie.

Pentru punerea in functiune a acestui generator de curent pe benzina, aveti nevoie de un ulei de motor 10w40. Inainte de a-l pune in functiune este recomandat a se citi manualul de utilizare.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de acest model de generator de curent si il recomanda din plin. Unii dintre ei se declara de-a dreptul multumiti de modul in care functioneaza si de faptul ca obtin rezulate maxime, cu o cantitate minima de benzina.

Concluzii autor

Generator ulde curent Senci SC-1250E este un aparat care nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie, fiind extrem de util atunci cand exista pene de curent si nu numai. Puteti sa il achizitionati cu mare incredere la un pret redus aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Putere 1000W
  • Autonomie 12,5 ore
  • Silentios
  • Panou digital

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *