14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Toaleta Cersanit Senator

Cauti sa schimbi bechea toaleta, insa ai dori ca investitia sa nu fie una foarte mare? Atunci iti prezentam pachetul complet Toaleta Cersanit Senator care contine vas WC, rezervor WC, mecanism actionare apa si capac WC.

Piesele din acest set sunt originale Cersanit. Aceasta din urma reprezinta o marca inregistrata de grupul polonez Rovese Capital Group.  In Romania, a aparut pe paita in 2006, avand la momentul repsecitv peste 30 de variante de obiecte sanitare, mobilier si cazi de baie si peste 60 de modele de placi ceramice.

Toaleta Cersanit Senator contine toaleta monobloc, cu actionare manuala, rezervorul avand o capacitate de 6 litri.

Setul este disponibil in nuanta alb.

De asemenea, nu trebuie sa fii foarte priceput sa instalezi un WC, pentru ca daca vei urma pas cu pas instructiunile, iti va lua mai putin timp decat te-ai fi asteptat.

Masoara 75 cm inaltime, 64.5 cm lungime, 37.5 cm latime, 40 cm inaltime sezut, avand o evacuare cu diamentrul de 10.2 cm.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca ca este un produs foarte bun, silentios atunci cand tragi apa, dar si cand rezervorul se umple. De asemenea, l-au instalat foarte usor doar urmand instructiunile primite. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Toaleta Cersanit Senator este un set simpatic, care se integreaza si in baile moderne, asortandu-se perfect cu orice tip de mobilier de baie sau chiar chiuveta. Este usor de montat, iar clientii sunt multumiti de alegerea facuta. Aici gasesti oferta de pret actuala care este foarte avantajoasa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • set complet
  • usor de montat
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *