16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Remington Shine Therapy D5216

Uscatorul de par Remington Shine Therapy D5216 este un aparat destul de puternic, care te va ajuta sa iti usuci parul, dupa fiecare baie, mult mai rapid. Fie ca vorbim de par lung sau scurt, acum poti fi gata la timp si iti poti aranja parul mai rapid si mai usor. Tot secretul consta in produsele pe care le alegi si daca acestea sunt potrivite nevoilor tale.

Remington Shine Therapy D5216 dispune de o putere de 2300 W, doua trepte de viteza si trei setari de temperatura.

Datorita tehnologiei cu ioni, uscatorul va reda stralucire parului, dupa uscare. Emite cu 90% mai multi ioni, pentru ca tu sa obtii coafura dorita.

Daca iti doresti ca parul sa capete volum, atunci usuca-te stand cu capul in jos, iar la final, aplica un jet rece, pentru fixare.

Fluxul de aer ajunge pana la 85 km/ora, ceea ce iti asigura o uscare rapida.

Pareri de la clienti

Atat clientii, cat si clientele sustin ca uscatorul de par isi face treaba foarte bine, astfel ca reusesc de fiecare data sa isi usuce parul rapid si eficient. Totul se datoreaza puterii mare cu care a fost prevazut aparatul, iar utilizatorii sunt multumiti de rezultatele obtinute. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Uscatorul Remington Shine Therapy D5216 este un aparat eficient potrivit atat pentru femei, cati si pentru barbati. Reuseste sa usuce rapid si eficient parul, ba chiar apeland la o perie rotunda, te poti si coafa. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, intra aici.

 

Opinii pe scurt: Remington Shine Therapy D5216

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • 3 setari de temperatura
  • 2 setari de viteza
  • pret avantajos
  • generator de ioni

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *