27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Masina de tocat Zass ZMG 04

Vine toamna si trebuie sa fiti pregatite pentru a pregati suc de rosii sau pasta de rosii de cea mai buna calitate, facuta in casa la dvs.

Pachetul format din masina de tocat Zass ZMG 04 si accesoriul storcator de rosii Zass ZJAMG 04 este tot ceea ce va trebuie pentru a reusi sa faceti ceea ce v-ati propus, printr-o singura apasare de buton. Masina de tocat are o putere de 1200W si o putere nominala de 500W, suficiente pentru a procesa o cantitate medie de alimente in cadrul unei familii obisnuite.

Zass ZMG 04 are in componenta 3 discuri din inox pentru tocare (mare, mediu si fin), o tava de alimentare din aluminiu, cu dispozitiv de impingere, un cutit din otel inoxidabil, precum si un accesoriu de carnati.

Functia reverse cu care este dotata va ajuta sa eliberati axul de alimentele in exces si sa va protejati astfel aparatul de bucatarie.

Masina de tocat este foarte usor de demontat pentru a fi pregatita de spalat iar accesoriul de rosii se poate curata simplu, sub un singur jet de apa.

In ceea ce priveste accesoriul storcator de rosii Zass ZJAMG 04, acesta este foarte util si practic, separand samburii si coaja de sucul de rosii gratis surubului de stoarcere din aluminiu. Dispune de o protectie antistropire si de o tavita de colectare a sucului fabricata din material plastic. Montajul este simplu si rapid, fara a depune prea mult efort.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de rezultatul final pe care il obtin folosind acest pachet format din masina de tocat si storcatorul de rosii, afirmand ca totul se petrece foarte simplu si rapid si ce este mai important, separa coaja si samburii de restul sucului de rosii. Raportul calitate-pret este excelent, astfel ca se merita achizitionat din plin, mai ales cand aveti de stors cantitati mari de rosii in sezonul de toamna.

Concluzii autor

Personal sunt de parere ca va fi un aparat de stors si tocat foarte bun si eficient iar despre pret pot sa afirm ca este unul dintre cele mai mici, avand in vedere accesoriile cu care vine in pachet, cat si calitatea materialelor. Puteti sa profitati de oferta si sa il achizitionati cu o reducere de pret aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • raport calitate-pret excelent
  • Accesoriu rosii si carnati
  • Cutite din otel inoxidabil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *