22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Georgia Style

Paturile tapitate intotdeauna vor oferi un design aparte dormitorului tau, un plus de eleganta, exact ceea ce ai nevoie. De aceasta data, iti vom prezenta un alt model deosebit, ce ne impresioneaza prin design-ul sau elegant si anume patul Georgia Style.

Mi-a atras in mod deosebit atentia acest model, fiindca stie sa combine perfect rigoara genometrica a tabliei cu formele arcuite formate de buretele utilizat in cantitate rezonabila. Este prevazut cu somiera metalica cu lada, alcatuita din lame de fag, montate pe cadru metalic si, deopotriva, foarte solid.

Prezinta compartiment de depozitare cu o capacitate destul de generoasa, avand o adancime de 20 cm. Practic, stie sa combine perfect utilul cu placutul, iar rezultatul il poti observa singur.

Prezinta o lungime de 215 cm, latime de 170 cm si inaltime de 100 cm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de produsul achizitionat si sustin ca arata foarte bine si in realitate. Este un model foarte practic, iar faptul ca este negru nu va fi foarte pretentios si va rezistent la murdarie, indeosebi cand in familie exista copii. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Recomandam patul tapitat Georgia Style fiindca este, intr-adevar, un model deosebit si foarte practic, care va da un plus de eleganta dormitorului tau. Dincolo de aspectul acestuia unde nu avem ce sa obiectam, tetiera este extrem de comoda, iar interesant este faptul ca prezinta lada de depozitare, care va fi mereu bine venita. In plus, aici poti poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • spatiu de depozitare
  • tetiera comoda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *