15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Tesy RH01 200 EAS

Iti facem cunostinta cu un panou radiant foarte apreciat si popular in randul utilizatorilor si anume Tesy RH01 200 EAS. In primul rand, acest panou atrage atentia si datorita pretului accesibil, fiind o solutie excelenta pentru a asigura confortul casei tale.

Tesy RH01 200 EAS ofera o putere de maxim 2 kW, ideal pentru incaperi cu suprafata de pana la 42 mc. De asemenea, prezinta termostat de camera reglabil, reusind astfel sa metina constanta temperatura camerei. Intervalul de temperaturi se incadreaza in intervalul 5-35 de grade Celsius, pe care le vei seta cu ajutorul intrerupatoarelor rotative.

Mai mult decat atat, sete prezent si temronstatul de siguranta, care are rolul de a proteja componentele la temperaturi ridicate.

Panoul radiant mai este prevazut si cu trei module de functionare si anume: eco, confort si anti-inghet.

Modului eco vizeaza asigurarea unui nivel de confort tolerabil, inregistrand un consum redus.

Modul confort asigura un grad ridicat de confort, consumul fiind decent.

Functia de protectie anti-inghet va mentine temperatura la 7 grade Celsius, in interiorul aparatului, in acest mod evitandu-se formarea ghetii.

Printre avantajele utilizarii unui panou radiant se numara lipsa emisiilor poluante, pot fi montat pe orice perete foarte facil, incalzeste rapid incaperea si au un aspect placut.

Pe de alta parte, acesta nu poate incalzi apa menrajera.

Dimensiunile acestuia sunt de 103.2 x 43.7 x 11.6 cm (l x L x A) si cantareste 8.6 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest produs pentru ca reuseste sa incalzeasca foarte rapid incaperea, fiind totoadat usor de montat. Este ideal pentru dormitoare sau chiar si pentru baie si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tesy RH01 200 EAS este o alternativa excelenta pe care o recomandam cu toata increderea. Ofera avantaje multiple, de care clientii au fost foarte incantati. Aici poti verifica si tu o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de montat
  • nu necesita sistem de evacuare
  • aspect placut

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *