24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

LG 29UM58-P

Pentru ca experienta oferita de un monitor foarte lat este una de neegalat, monitoarele late sau UltraWide sunt din ce in ce mai cautate de utilizatori. Monitorul LED LG 29UM58-P ar putea fi o varianta buna in acest sens, iar pentru acesta ai putea opta pentru o tastatura compacta si un mouse wireless.

In ciuda faptului ca monitorul prezinta o diagonala generoasa, totusi ochii vor fi in permanenta protejati gratie Tehnologiei Flicker Safe, care chiar dupa ore de functionare, nu va permite obosirea ochilor.

Dispune de o rezolutiei superioara de 2560 x 1080 pixeli, apartinand segmentului gamimg.

In ciuda faptului ca prezinta numai doua porturi HDMI, nu cred ca vei utiliza un port video inferior, avand in vedere rezolutia generoasa. Un model clasic de monitor, cu siguranta, nu ar putea asigura aceeasi experienta vizuala, tocmai din cauza ecranului mult mai ingust.

Sigur ca pe piata vei gasi si alte modele asemanatoare celui in discutie, insa diferenta este ca nu toate sunt prevazute cu aceleasi dotari, la un buget atat de avantajos.

Pareri de la clienti

Clientii recomanda acest model de monitor pentru ca le ofera o experienta vizuala excepetionala, de care sunt mai mult decat multumiti. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Recomand monitorul LED LG 29UM58-P fiindca s-a dovedit a fi un model foarte bun, in masura in care asigura o experienta vizuala excelenta, iar in ciuda diagonalei generoase, vedea nu iti va fi afectata. Producatorii s-au gandit la toate, inclusiv la utilizator, de aceea dispune de cele mai importante functii. Aici poti vizualiza si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • diagonala generoasa
  • tehnologia Flicker Safe
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *