27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Melody Pure White

Paturile tapitate au devenit din ce in ce mai cautate, iar acest lucru nu este deloc intamplator. Cu siguranta cele mai elegante modele sunt cele tapitate, iar un exemplu foarte interesant in acest sens este patul Melody Pure White.

Este un model cu o tenta de simplitate, insa nu banala. Se distinge prin eleganta sa, fiind prevazut cu o tetiera deosebita, dar si confortabila.

Si daca analizam produsul si din punct de vedere functional, trebuie sa mentionam faptul ca dispune de un spatiu de depozitare generos. Este disponibil atat in varianta rabatibila, cat si in cea fixa.

Dimensiunile acestuia sunt de 165 x 220 si este compatibil cu saltele de dimensiunile 160 x 200 cm, mai multe modele de saltele poti vedea aici.

Pareri de la clienti

Clientii au avut o parere buna despre acest produs care in unele cazuri chiar le-a depasit asteptarile. Este placut din punct de vedere estetic, iar functional, tetiera este foarte comoda, iar lada de depozitare este extrem de incapatoare. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Din punctul nostru de vedere, patul Melody Pure White reprezinta un model ce merita achitizionat pentru ca stie sa imbine perfect utilul cu placutul, iar rezultatul este unul pe masura. Se bucura de calificative foarte bune in randul cumparatorilor, ceea ce este de apreciat. Mai mult decat atat, aici poti beneficia de un pret foarte bun pentru acest model.

Recenzii pe scurt: Pat dormitor Melody Pure White

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • design placut
  • spatiu de depozitare generos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *