27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Elite Creme 140

Patul tapitat Elite Creme 140 reprezinta un model destul de simplu si practic despre care vom discuta cateva detalii importante. Este important sa cunosti indeaproape produsul, chiar inainte de a il achizitiona, de aceea te asteptam sa ne urmaresti in continuare.

Elite Creme 140 este tapitat cu piele ecologica si este disponibil in nuanta crem.

Este construit pe o structura metalica solida, avand doua somiere cu sisteme de ridicare cu pistoane. In acest mod, vei avea acces la lazile pentru depozitare amplasate sub saltea.

Patul va fi livrat partial demontat si este compatibil cu saltele de dimensiunile 140 x 200, mai multe modele de saltea poti gasi aici.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest model de pat sunt de parere ca este foarte practic, iar tetiera este extrem de comoda. De asemenea, lazile de depozitare au reprezentat un mare avantaj pentru ei si au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Elite Creme 140 este un model de pat destul de simplu din perspectiva estetica, insa foarte practic in orice dormitor. Este prevazut cu lazi de depozitare unde vei putea aseza lenjerie, paturi si asa mai departe. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, intra aici.

8.6

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.4/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • spatiu de depozitare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *