14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Tetromino casette

Te-ai gandit cu ar arata dormitorul visurilor tale? Pune-ti bunul gust in valoare si apeleaza la cele mai elegante piese de mobilier. Noi iti recomandam cu toata increderea sa acorzi cateva momente de atentie patului tapitat Tetromino casette care este, intr-adevar, un model deosebit.

Producatorii au pus foarte mare accent pe partea estetica, incercand sa obtina un design perfectionist. Spatarul este impartit in casete de marimi egale, ce ofera patului un plus de eleganta.

Sigur ca producatorii au stiut sa imbine perfect utilul cu placutul si nu au uitat sa echipeze patul cu lada de depozitare, care este suficient de generoasa.

Tetromino casette este tapitat cu stofa, fiind usor de intretinut.

Dimensiunile patului sunt de 180 x 112, avand o greutate de 120 kg. Este compatibil cu saltele de dimensiunile 160 x 200 cm, iar aici poti gasi modelul favorit.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de achizitia facuta, calitatea facand diferenta si in acest caz. S-a integrat perfect in dormitoarele lor si il recomanda cu toata increderea, mai departe. In plus, acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Patul tapitat Tetromino casette este o idee excelenta pentru un dormitor modern si elegant, pe care il recomandam cu toata increderea. Este tapitat cu stofa si este prevazut cu lada de depozitare destul de incapatoare. Aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa pentru acest model.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • pret ultra elegant
  • tapiterie de stofa
  • lada de depozitare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *