22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Elite Maro 140

Esti in cautarea unui pat tapitat simplu si practic, insa nu te-ai putut decide? Ei bine, te invitam sa afli mai multe detalii despre patul tapitat Elite Maro 140, asa ca sfatul nostru este sa ne urmaresti in continuare.

Elite Maro 140 este prevazut cu tapiterie din piele ecologica si fiind maro va fi mai rezistent la murdarie, mai ales atunci cand aveti copii mici.

Este construit pe structura metalica solida, prevazut cu doua somiere cu sisteme de ridicare. In acest fel, vei avea acces mai facil la lazile de depozitare amplasate sub saltea.

Patul este livrat partial demontat, insa vei primi instructiunile de ansamblare, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Dimensiunile acestuia sunt de 152 x 218 cm si este compatibil cu saltele de dimensiunile 140 x 200 cm, iar aici gasesti mai multe modele.

Pareri de la clienti

Ei bine, cumparatorii sunt de parere ca este un model foarte practic si confirma faptul ca au optat pentru acest model maro, avand copii mici. L-au ansamblat destul de usor si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Elite Maro 140 este un model de pat prevazut cu un design relativ simplu, dar foarte practic, de care clientii au fost foarte multumiti. In plus, aici poti beneficia de o reducere interesanta de pret.

8.7

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.5/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • lada de depozitare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *