14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection ProBlend 4 HR2105/50

Cauti de ceva timp un blender, insa nu ai reusit deloc sa te orientezi asupra unui model? Iti intelegem incertitudinea, dat fiind ca pe piata exista o multitudine de variante, ceea ce face ca decizia sa fie si mai dificil de adoptat. Pentru a fi sigur ca achizitia pe care urmeaza sa o faci este cea mai corecta, este esential inainte de toate sa fii cat mai bine informat in legatura cu produsul care te intereseaza. Noi suntem aici sa iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem si sa iti prezentam experienta noastra dupa ce am testat produsul respectiv. Acest articol are in vedere blender-ul Philips Daily Collection ProBlend 4 HR2105/50 caruia i-am realizat o analiza atenta.

Estetic, aparatul este destul de dragut, mai ales cei carora le place culoarea rosu, s-ar putea sa fie incantati de design-ul acestuia. In partea centrala a bazei aparatului, se afla un buton rotativ de unde il vei porni.

Motorul de 400 W este suficient de putenric pentru a amesteca destul de bine continutul pentru a obtine un amestec omogen.

Modul Impuls va fi utilizat pentru reglarea gradului si duratei de amestecare, in functie de timpul pe care il ai la dispozitie pentru a obtine amestecul dorit.

Piesele detasabile pot fi spalate foarte usor direct sub jetul cu apa imediat dupa utilizare sau chiar introduse in masina de spalat vase, fiind cea mai comoda varianta.

Pentru a fi siguri ca piesele aparatului au fost asezate corect si poate fi utilizat in deplina siguranta, acesta dispune de un indicator de blocare usor de sesizat.

Bolul este realizat din sticla, ceea ce ii confera un avantaj, fiindca vorbim despre o rezistenta si durabilitate mai mare. Totodata acesta inregistreaza o capacitate de 1.25 litri, fiind destul de mare.

Dispune de doua trepte de viteza si functia Turbo pe care le vei regla dupa necesitate.

Lamele sunt realizate din otel inoxidabil, suficient de rezistente si eficiente.

Pentru a nu te impiedica inutil de cablul aparatului in bucatarie, acesta dispune de sistem de stocare al cablului.

Pareri de la clienti

In opinia clientilor, este un aparat util in bucatarie, insa trebuie avut grija la modul in care il utilizati. Trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca alimentele sa fie maruntite foarte bine, iar in cazul celor mai tari, trebuie tinute mai mult pentru a fi zdrobite in totalitate. In ansamblu, considera raportul calitate/pret corect.


Concluzii autor

Nu putem spune ca este cel mai performant aparat din gama sa si nici nu pretindem acest lucru, dar putem spune ca este unul destul de eficient cu care iti poti face treaba. Blender-ul Philips Daily Collection ProBlend 4 HR2105/50 presupune o putere destul de buna pentru a marunti si cele mai dure alimente, dar trebuie avut grija sa fie lasat cat este nevoie pentru a fi siguri ca le-a maruntit in totalitate. Daca esti interesat si de o oferta de pret, aici poti gasi una buna.

8.3

Calitate

8.2/10

Usurinta in folosire

8.8/10

Fiabilitate

8.5/10

Pret

7.6/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • vas din sticla
  • usor de curatat
  • sistem stocare cablu
  • zdrobire gheata
  • functia Turbo

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *