24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2100/40

Revenim cu un nou articol, despre un blender simpatic si anume Philips Daily Collection HR2100/40. Un astfel de aparat este de mare folos in orice bucatarie, de aceea trebuie sa gasim produsul cel mai potrivit nevoilor noastre. Iti recomandam sa ne urmaresti in contiuare sa vezi despre ce este vorba, pentru a te putea convinge daca este sau nu cel mai potrivit blender si pentru tine.

Din punct de vedere estetic, este un aparat placut, insa cu siguranta, nu este aspectul care ne intereseaza cel mai mult si, cu atat mai putin, decisiv.

Philips Daily Collection HR2100/40 dispune de un motor suficient de puternic, pentru a fi un aparat eficient – 400 W. Acesta presupune o amestecare usoara a ingredientelor, rezultand un continut omogen. Detine un bol de plastic rezistent cu o capacitate de 1.25 litri. Lama este realizata din inox rezistent.

De asemenea, este prevazut cu doua trepte de viteza si functia Turbo, potrivita pentru zdrobirea rapida a ghetii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii care au dorit sa impartaseasca cu noi experienta lor cu acest aparat, sustin ca este un produs destul de bun din punct de vedere calitativ, care isi face treaba in parametrii optimi. Au reusit sa macine samburi, fructe, au pregatit si shake-uri, fara niciun fel de probleme. In schimb, daca vrei sa macini alimente uscate, ori bucati mare, ai nevoie sa adaugi si putin lichid cum ar fi apa. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Philips Daily Collection HR2100/40 este un aparat, care din punctul nostru de vedere, nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie. In mare parte, isi face treaba eficient si nu au fost identificate probleme majore. De asemenea, recomandam in momentul in care doresti sa maruntesti bucati mai mari sau foarte uscate, sa adaugi si putin lichid pentru a reusi sa isi faca treaba asa cum trebuie. Pretul este destul de accesibil si il poti vizualiza aici.

8.7

Calitate

8.8/10

Usurinta in folosire

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.3/10

Design

8.4/10

Argumente PRO

  • zdrobire gheata
  • functie Turbo
  • usor de curatat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *