27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips EasySpeed GC1026/30

Iti place sau nu sa calci, cert este ca din casa ta nu poate lipsi fierul de calcat. Este un aparat absolut necesar, iar daca esti in cautarea unui model cat mai accesibil ca pret, dar care sa te ajute si sa iti usureze munca, s-ar putea sa ti se potriveasca fierul de calcat Philips EasySpeed GC1026/30.

Philips EasySpeed GC1026/30 are o putere de 2000 W si un debit al aburului de 25 g/min. Cu ajutorul sau, poti calca si pe verticala, astfel ca nu va mai fi nevoie sa dai jos, de exemplu, perdeaua, ci o poti netezi direct asezata pe galerie sau sina.

Talpa este acoperita cu un strat spcial, ce nu lipeste materialul, asigurand o alunecare destul de facila pe suprafata acestuia.

Gratie sistemului anti-alunecare, vei evita sa patezi hainele in timp ce le calci.

Datorita varfului ascutit, va fi mai usor sa patrunzi in zonele greu accesibile, cum ar fi in jurul nasturilor sau intre cute.

Fierul de calcat este prevazut si cu glisor anti-calcar ce va fi efiicent in eliminarea calcarului acumulat in interiorul sau. In acest mod, vei creste durata de viata a aparului, dar si performantele acestuia.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca acest fier calca mai bine decat s-ar fi asteptat si chiar nu lipeste hainele. De asemenea, au mai sustinut ca acesta se incalzeste destul de repede si este foarte usor de manevrat, permitand o aluencare facila pe suprafata hainelor. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, fierul de calcat Philips EasySpeed GC1026/30 este un aparat rezonabil, cu care iti poti face treaba destul de bine. Personal, m-a surprins in mod placut, sigur ca nu este cel eficient pe care l-am testat, insa cred ca ti-ai putea face treaba destul de usor si cu el. Aici poti vizualiza si o oferta de pret foarte accesibila.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • varf ascutit
  • calcare pe verticala
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *