27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Steam&Go GC350/40 este un aparat de calcat vertical cu abur ce poate fi o solutie excelenta pentru momentele in care esti pe fuga sau cand pleci in vacanta. Este un aparat usor de folosit si extrem de rapid cu care iti poti face treaba numaidecat.

Scopul acestui aparat nu este de a inlocui fierul de calcat, lucru care oricum nu ar fi posibil, ci de a veni in ajutorul vostru in multe situatii. Puteti netezi cutele cu ajutorul sau extrem de rapid de pe tricouri sau bluze subtiri, de pe perdele sau draperii si asa mai departe. Folosit corespunzator, produsul poate fi de un real folos.

Pompa electrica furnizeaza automat abur continuu pentru indepartarea rapida a cutelor. Este prevazut si cu o perie ce are rolul de a deschide ibrele tesaturii si de a permite aburului sa patrunda mai usor. In plus, poate fi folosit si pe materiale mai delicate.

Nu mai ai nevoie de o masa de calcat pentru a netezi hainele, ci poti face acest lucru direct cu ele agatate pe umeras. Beneficiaza de un design ergonomic, timp in care este usor si compact. Doar apasand un buton, vei declansa aburul care va incepe sa indeparteze cutele. Rezervorul de apa poate fi detasat pentru a il umple mai usor direct la robinet.

Cablul de alimentare are o lungime de 2.5 metri ce permite o manevrare usoara.

Philips Steam&Go GC350/40 prezinta o putere de 1000 W si un debit de 20 g/min. Capacitatea recipientului de apa este de 70 de ml. Vine la pachet si cu o manusa de protectie.

Dimensiunile acestuia sunt de 38 cm lungime, 15 cm latime si 12.8 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de calcat vertical Philips Steam&Go GC350/40 este un produs extrem de practic cu ajutorul caruia puteti netezi mai usor diverse tipuri de articole. Cumparatorii sunt multumiti de dispozitiv si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, reusind sa calce foarte bine cu el tricouri, pantaloni, perdele si draperii, iar ori de cate ori au ocazia, il iau si in vacanta. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Philips Steam&Go GC350/40

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Accesoriu perie
  • Manusa de protectie
  • Eficient si rezistent

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *