23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ce poate fi mai relaxant in zilele toride de vara decat o piscina de care sa va puteti bucura ori de cate ori simtiti nevoia? Piscina Intex Metal Frame poate fi alegerea ideala pentru orice gradina ce ofera suficient spatiu atat pentru cei mici, cat si pentru cei mair.

Avantajul unui astfel de produs consta, in primul rand, in usurinta cu care acesta se monteaza. Nu trebuie sa fiti specialist pentru a o instala rapid. Totodata, este prevazuta cu un cadru din otel foarte rezistent si materiale cu trei straturi ce asigura o buna durabilitate. Este foarte usor de intretinut, dar si de depozitat atunci cand nu este utilizata.

In doar 30 de minute veti umple piscina cu apa. Se recomanda umplerea ei in proportie de 90%, ceea ce inseamna 4485 litri de apa.

Poate fi amplasata in gradina oriunde aveti spatiu, dar si o suprafata plana. Dimensiunile produsului sunt de 305 cm diametru si 76 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti 

Piscina Intex Metal Frame poate fi o alegere buna pentru cei care sunt in cautarea unei piscine supraterane rezistente, despre care cumparatorii au avtu numai cuvinte de lauda. Concret, acestia sustin ca este un produs care se monteaza si demonteaza usor, realizat din materiale de calitate, care se comporta foarte bine in timp. Poate fi folosita atat de copii, cat si de adulti si sunt foarte multumiti de alegerea facuta. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

Review pe scurt: Intex Metal Frame

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Cadru din otel
  • Materiale din 3 straturi
  • Rezistenta

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *