27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

PHILIPS Viva Collection HD4731/70 este un aparat foarte util in multe activitati culinare, care ne simplifica munca si ofera alimentelor un gust savuros. Este important sa invatam sa o folosim corect, insa ceea ce va pot asigura este ca modul de functionare nu este deloc complicat.

Multicooker-ul PHILIPS Viva Collection HD4731/70 prezinta o capacitate generoasa de 5 litri si, nu mai putin, de 19 programe presetate. Astfel, putem fierbe, praji, coace sau gati sub aburi retetele preferate. Presupune un minim efort din partea noastra, dar si mai putin deranj in bucatarie.

In interiorul aparatului exista o oala cu manere, prevazuta cu invelis ceramic, ce nu permite alimentelor sa se prinde de pereti. In plus, la final, este foarte usor de curatat. Este prezent si un cos special atunci cand vreti sa pregatiti retete ce presupune gatitul la abur.

Functia de incalzire 3D cu care a fost dotat acest aparat permite incalzirea uniforma a alimentelor, dar si mai rapida. Cu functia Timer, putem seta aparatul sa inceapa la o anumita ora convenabila noua, putand fi amanat chiar si 24 de ore.

Va spun sincer ca aceasta carte de retete cu care vine la pachet este foarte utila, iar adesea ne inspiram din ea. Panoul de control este amplasat frontal, iar interfata acestuia este una foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Asadar, este usor de folosit, se curata usor si, de departe, extrem de eficient. 🙂

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte fascinati de acest aparat, cu ajutorul caruia au testat tot felul de retete. Au preparat fripturi, cartofi, legume gatite la abur, ardei umpluti, iar de fiecare data au fost placut surprinsi de eficienta sa. Este important si locul pe care il alegeti pentru a amplasa aparatul, fiindca aburul in timpul gatitului este eliminat in partea de sus, iar pe termen lung, sa nu riscati sa va afecteze corpurile suspendate. Prin urmare, clientii sunt extrem de multumiti de aparat, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzii autor

Deopotriva, sunt de parere ca PHILIPS Viva Collection HD4731/70 este un aparat foarte bun care merita achizitionat, intrucat functioneaza chiar mai bine decat m-as fi asteptat, iar mancarea are un gust aparte. In plus, fiindca poate fi programat, ofera si o flexibilitate foarte mare, un alt avantaj deloc de neglijat.

Review pe scurt: PHILIPS Viva Collection HD4731/70

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 19 programe
  • Functie de incalzire 3D, Timer
  • Gatit la abur, fiert, prajit, copt
  • Usor de folosit

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *