24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Sharp VW-CA1XE este un aspirator puternic si eficient, util in orice locuinta. Poate la prima vedere vi s-ar parea cam scump, insa diferenta de pret este justificata, iar performantele ating standarde ridicate.

Aspiratorul Sharp VW-CA1XE este dotat cu un motor puternic ce reuseste sa indeparteze foarte bine murdaria de pe podele dure, covoare cu peri lungi, tapiterii si asa mai departe. Este foarte usor de manevrat si confortabil, iar acest lucru se datoreaza atat greutatii foarte mici, de doar 2 kg, cat si manerului ergonomic. Puteti curata fara probleme chiar si canapelele, saltele si asa mai departe fiindca beneficiaza de un accesoriu special pentru saltele care eficientizeaza intreg procesul.

Fiindca functioneaza fara fir nu va mai fi nevoie sa depindeti de o sursa de alimentare. Reprezinta un avantaj foarte important, astfel ca puteti aspira chiar si masina. In plus, duza Duster faciliteaza curatarea zonelor dificile de patrns. Toata murdaria colectata este adunata intr-un recipient care se detaseaza foarte usor, curatandu-se imediat. Nu lipseste, bineinteles, nici accesoriul pentru blana animalelor, iar iubitorii de animale stiu despre ce vorbesc. Puterea mare si accesoriul special permit in egala masura sa indeparteze eficient chiar si cele mai fine fire de par, iar tu te vei putea bucura de o casa curata.

Autonomia aparatului este de aproximativ 30 de minute, insa depinde si de modul de utilizare. Dureaza aproximativ 80 de minute pentru ca bateria sa se incarce complet.

Controlul aparatului se realizeaza prin intermediul panoului de control amplasat la nivelul manerului. In plus, accesoriile se ataseaza si detaseaza foarte usor, pentru ca procesul de curatenie sa fie optimizat.

Pareri de la clienti

Persoanele care deja au achizitionat produsul sunt foarte incantate de el si sustin ca isi face treaba foarte bine. Are o putere de aspirare foarte mare, este usor de manvrat si poate patrunde chiar si in zonele greu accesibile. Le-ar fi placut ca autonomia sa fie ceva mai mare, insa chiar si asa, este suficienta pentru a acoperi intreaga suprafata a locuintei. In consecinta, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul corect.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Sharp VW-CA1XE este un aspirator bun, care si-a facut foarte bine treaba in perioada testelor si nu as avea nemultumiri la adresa sa. Bineinteles ca nici pretul nu este de neglijat mai ales pentru persoanele care sunt nevoite sa isi calculeze foarte bine bugetul, insa poate reprezenta o alternativa buna pentru cei pretentiosi.

Pareri pe scurt: Sharp VW-CA1XE

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Motor puternic
  • Accesorii diverse foarte utile
  • Usor de manevrat
  • Usor de patruns in zonele greu accesibile

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *