27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Pilota Alcam 220×200 cm

Pentru ca vine iarna si frigul nu intarzie sa isi faca simtita prezenta, ai nevoie de o pilota calduroasa si suficient de mare. O varianta pe care o recomand cu toata increderea este pilota Alcam, care personal m-a surprins in mod placut.

Avand in vedere dimensiunile sale de 220×200 cm, nu se mai pune problema ca nu ar fi suficient de mare. Este mai mult decat probabil ai nevoie, dar cu aceasta ocazie vei fi sigur/a ca nu iti vei mai dezveli partenerul/a. 😆

In principiu, pilota Alcam este foarte calduroasa si neasteptat de usoara. Este realizata din microfibra moale, extrem de placuta la atingere. Poate fi utilizata in orice anotimp, avand umplutura din puf siliconic.

Pentru spalare, se recomanda temperatura de 30 de grade Celsius. De asemenea, evita inalbitorul si nu o calca niciodata cu fierul de calcat.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este o pilota de calitate, foarte usoara si calduroasa. De asemenea, sustin ca arata bine si este foarte placuta la atingere. O recomanda mai departe si apreciaza raprotul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Personal, in calitate de client, ma declar foarte multumit de pilota Alcam. Este suficient de mare, moale, calduroasa si este potrivita pentru orice sezon. In plus, vine la pachet cu o ofera de pret foarte buna pe care o poti verifica aici.

Daca totusi crezi ca 220×200 cm, atunci trebuie sa stii ca o poti comanda in varianta:

Toate variantele sunt la fel de avantajoase din perspectiva pretului.

Pareri pe scurt: Pilota Alcam

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • 4 anotimpuri
  • calduroasa
  • usoara
  • placuta la atingere
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *