16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

A0 Colortrac SmartLF Scan! 36″

A0 Colortrac SmartLF Scan! 36″ este un scanner portabil de scanare A0 care poate scana foarte usor chiar la sediul clientilor vostri. Ese disponibil in doua dimensiuni: de 24″ sau 36″. De aceasta data, ne vom opri asupra modelului de 36″.

Modul de utilizare este destul de simplu. Este suficient apesi pe un buton. Fisierele rezultate prezinta format PDF sau TIFF.

Ofera o portabilitate foarte mare, avand posibilitatea de a il transporta oriunde, chiar si la sediul clientilor. Este un aparat autonom, ceae ce inseamna ca nu are nevoie decat de o sursa de energie electrica pentru a il putea folosi. Avand memorie interna, veti putea stoca documentele scanate, iar ulterior, le veti descarca dupa ce ai ajuns la birou.

SmartLF Scan! 36 este compatibil in retea, dupa ce te-ai intors la birou. Ai posibilitatea de a trimite scanarile la un comouter sau chiar in Cloud. In cazul in care dispui de o retea wireless, poti conecta aparatul la aceasta.

Totodata, gratie conectivitatii Ethernet intreaga echipa se va putea conecta la aparat prin intermediul retelei interne.

Dimensunile aparatului sunt de 117.5 x 16 x 12.6 cm (W x D x H ) si are o greutae de 7 kg. Suprafata de scanare este de 91.4 x 127 cm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au fost multumiti de acest aparat si declara ca este un produs de inalta calitate, foarte practic. Il transporta foarte usor oriunde au nevoie si considera ca raportul calitate/pret este unul bun.


Concluzii autor

SmartLF Scan! 36 ofera o flexibilitate foarte mare, putand fi transportat foarte usor oriunde cu tine. Isi face treaba foarte bine, iar clientii se declara multumiti. Aici gasesti si o oferta de pret actualizata.

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • portabilitate mare
  • usurinta in utilizare
  • memorie interna

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *